Saturday, August 4, 2012

Worst feeling !

Ehemm *sakit tekak ! Aku ni perasan ke ? Ataupun apa yang aku rasa nih betul ? Patut ke aku call dia , tanya perasaan dia yang sebenar ? Aku dah macam orang tak betul dah , sampai nak menangis pun ade jugak . Tapi aku tahu diri aku nih macam mane , aku harap dia takde perasaan lebih dari seorang kawan pada aku . Dia tak pernah COUPLE lagi , so aku tak nak dia rosakkan title tuh .
Nak terus terang ke nak simpan ekk ? Aku tak nak jadi musuh dengan dia , tapi nanti aku pulak yang termalu Haihh ! Nampak tak permainan dia , konflik dengan perasaan sendiri :(
Aku nih Cepat bosan , Tak reti nak Setia bagai nih , memang siapa couple dengan aku merana lah . Aku bukan someone yang baik :(
Walaupun aku nak lupakan Afiq and kalau boleh nak try benci dia tapi TAK BOLEH , Hmm
Lepas clash dengan Afiq , aku tak pernah lagi serius bile aku couple .
Kesian kat Akif sebab jadi mangsa pertama aku , hm rasa bersalah pun ade .
Akif , i'm sorry :'(

THIS IS THE WORST FEELING I EVER HAD !

Thursday, June 7, 2012

Budak SAKTI :)

7 Jun 2012 , satu malam takk tidur beb :) Nih semua budak yang nakk balik hostel punya pasal , Haha :D
Aku takk faham kenapa aku bolehh relakan diri takk tidur sbb dia , tak pahamm aku . Kenapa ? Ya Allah , aku harap dia anggap aku kawan dia :) 
Dulu aku dengan dia pernah rapat , masa kiteorangg Form 3 , masa tuh kecohh kat geng dyorangg kononnye aku dengan dia couple , padahal takk pun . Akuu tak pernah couple dengan dia :) 
Haha , kelakar kalau ingat aku dengan dia . Dia dahh nakk couple , then aku tanya series ke nakk couple ? Pastuh dia cakap , dia tarik balikk :) Dia tak jadi nakk couple Haha :D Berdekahh siot ! Aku takk pernah jumpa beb Haha :) 
Then daripada tahun lepas lost contact , Punca aku dengan dia dahh tak contact kan , Ada satu status aku , aku cakap macam nihh 
                                                     " Mula mula kenal beria , dah lama lama bosann " 
Since tuh dia terus tacingg dengan aku , terus lost contact :') Dia nih memang senang terasa dengan orang , tuh pon kawan kawan dia yangg bagitahu . Then , dah nakk habis cuti nih baru aku dengan dia rapat balikk macam dulu . Dia start panggil aku gemokk , sebab dia kata aku dahh tak macam dulu . Dia kata aku dahh gemokk :D Haha , tapi dia kata gemokk aku comel Hikhik #Maluu lah iteeee 
Aku banyakk sangat chemistry dengan dia , minat aku dengan dia semua sama , then banyakk bnda yangg aku dengan dia buat satu kebetulan . Tapi akuu happy bila dengan dia , tapi aku just try nakk anggap dia kawan .
Dulu masa Form 3 tuh memang aku minat and suka kat dia , tapi bile dahh lama lama , aku dah hilang suke kat dia sebab masa tuh dia punya perangai macam kebudak budakan , tak matang langsung . 
Tapi sekarang , aku tak nak perasaan suka tuh datang balikk , aku just nakk anggap dia kawan aku . 
Semua benda yang aku buat semua dia kata comel , tak pahamm aku dengan dia . 
Dia kawan yang baik , lagi satu dia takk reti nakk pujukk bile aku merajukk . Sebab tuh aku takk suke merajukk , aku tahu dia takkan pujukk :) 
Lagipun aku memangg tak suke merajuk pon , malas nakk fikir banyakk banyak . 
Hari nih , 8 Jun 2012 , dia kene balik hostel SM Sains Kota Tinggi . Dia ade projekk rocket air , hmm 
Entahh kenapa aku macam sedihh bile dia nakk balikk hostel , padahal stil bolehh contact lagi Haha :D

Lastly , nama dia Faiz :) Kawan kawan dia panggil dia Pesto tapi aku tetap panggil dia Faiz :) 

Buat muka comel pulakk , tampa nakk Heee :)

Curik dari FB dia , masa dia keluar dengan family dia :)

                                                                                                                  PREPARED BY : a'ai :)


Saturday, February 4, 2012

Korangg ! Jangan buat akuu sedihh :'(

Sahabat  

Ya Allah , sumpah sedihh bile dapat tahuu pasal diaorangg dekat skolahh sekarangg . Tak sangke jadi macam tuh kan , hishh . So skarang , hati akuu mmbuak buak nakk pegy SMKA tuh , nakk jumpe dgn dyorangg smuaa . Knpe jadi macam nih ? Dahh lahh kat skolahh tuh tinggal 7 orangg jee , lpas tuh nak pecah pecah pulakk . Tolongg aa , akuu takk tahuu nakk luahkann smuaa nih dekat sape . Aku just lehh mmbebel dekat blog nih jeahh . Even aku dekat teknik tuh , hati akuu tetap kat Smka . Sbb aku dahh hidup kat situ 3 tahun kot . Smuaa tmpat kat skolahh tuh ade knangann . Klauu akuu dberi pluang kduaa balikk SMKA , akuu trime beb . Akuu rase skolahh teknik mmg best tapi takde kawan yg lagi best dari Sahabat . Akuu takk nakk Aww Aww Family tuh hilangg macam gitu jee . Takk kan lahh persahabatan selama 3 tahun tuh nakk terkubur macam tuh jee , without any ending ? Sumpahh akuu tak tipu aa , akuu dgr cite smalamm rase macam takk nakk berhenti nangis aa , tuh nasib baik akuu kat rumahh , klauu akuu kat smka nampak dyorangg takk bersama depan mata apelahh yg akuu rase ekk ? Ya Allah , tabahkan lah hati ku Ya Allah :') Kesedihan nih akuu tak dapat nakk kongsi dekat sape sape pon , sory aa klauu akuu melalut kan , tapi nih kata hati akuu :'(
Hari Jumaat nih aku nak datang jugakk , takk kire walau ape sekalipun :'(



Created By Me , Cik Siti Mayrahh 

Friday, January 27, 2012

Saya Suka Warna Merahh ! 

First time ambikk gamba buat muke , Haha 


Senyumm , tak perlu kata apa apa :)

# Sebenarnye akuu Bosann , Haha . Okayy Babai !

Created By Me : Cik Siti Mayrahh

New School !

TECHNICAL INSTITUTION JOHOR BAHRU ( TIJB ) or SM TEKNIK JOHOR BAHRU ( SMT JB )

Thats my new school name , it is an interesting school . I'm the one who want to study there . It's call what ? Hijrahh ? Haa ;) Hijrah is a good thing moreover this is new year , 2012 . New year , new vision and new mission ! So , I want to change and I have to change and I must change ! I can't be like me at 14 and 15 , but I must be like i'm 16 . 

Okayy , now it's all about school , my new and my old school . Hmm , firstly my last day at SMKAJB is 12 January 2012 . That day is the most sad day for me after three years there :'(  I love all my friends and they give me a lot of message and advice before I step and moving to a new location . 

" UMAI , JAGE DIRI BAIK BAIK KAT SANE TAU , KAT SANE KENE PANDAI PANDAI JAGE DIRI , CARI KAWAN YANG BAIK TAU , KLAU ADE MASE DATANG LAHH TGOKK KITEORANGG KAT SINI EHH , KAT SANE JANGAN CARI COUPLE TAUU , SETIA YANG DEKAT SINI TAUU , HAHA " 
# akuu tak kan lupe pesanan nih , dari nangis terus ketawa akuu , Haha :) 


Okayy skarangg skolahh baruu pulakk . Skolahh tuh hari 1st masukk , smuaa macam baikk jeahh kann . Tolongg angkatkann barangg sgale aa kann . Tapi stat jee hari keduaa , Orented macam ape jee kann Haishh , tapi Best aa jugakk ! Hmm , ade ke patut group tuh akuu kapten Haihh akuu dahh lahh takk suke jadi kapten Haha . Budakk budakk kat Teknik smuaa macam kenal akuu dahh lame jee , pdahal name pon takk hafal lagy Haha . Btw , panggilan akuu kat sane MAIRA , Haha . # akuu takk suke name tuh sbnarnye ! 
Akuu kenalkann diri , suruhh orangg panggil aku Umai , tapi smuaa nakk panggil akuu Maira . So , layann aa kann . 

A week there , i'm losing weight 2 kg :) I'm loss of appetite , it's because the menu is still the same as SMKAJB , Haha . You know what , I would rather not eat than not bathing before go to school . The week-long orientation , I'm like a soldier . I can't do anything including washing my clothes and wash up before sleep  . OMG , it's so terrible what , Haha . But I get many friends that " Satu Kepala " Haha . All my dom member are kind and such a friendly person . My dom's name is Siti Sarah , cute kann Haha . 
Act , there's a lot of thing that I want to share today but I havent  pray yet , Hee . So , until we meet again . Bye :) 

Created By Me , Cik Siti Mayrahh :)

Thursday, December 15, 2011

Haha haha , gedikk !

Klauu bace tajukk msty trtye tye kann ape yg Gedikk , Haha
Nakk cakapp skarangg nih akuu yg tgahh nakk menggedikk ! Haha , dahh lame kot takk rase dimanjekann Haha . Dulu bgon tido , dahh bolehh snyum snyum skarangg nih , bgun tido fon pon takk tahuu kat mne silap silap bawahh katil Haha ! 

Gedikk tahap mlampau pon ade jugakk nih Haha ! Ada orangg nakk couple , rejectt ! Bile takkde couple sebokk nakk couple Haha . Skarangg nih baruu 15 , nakk msuk 16 so mama kate lmbat lagi bolehh Puppy Love dulu Haha , takk payahh nakk seyez sgt lahh kann klauu cple tuh Haha . Klauu diaa cple nakk buat smpai jadi Bini tuh lain lahh kann Hee ==, 

Haha , sape lahh nakk couple dgn akuu nih Haha ! Ayat budakk Gedikk Melampau Haha , okayy akuu men men jee nih Hee ==, Bosan sgt sbnarnye Hmm 

Okayy now bai Bai ! 

Tuesday, December 13, 2011

Rinduu Rinduu Rinduu !

SUMPAA RINDUU SANGAT DENGAN KORANGG SEMUAA !

Okayy kite cakap pasal knangan knangan kite ehh ? Hee . Okayy now ! 

1. Balikk rumahh Aimy ramai ramai , sbb nakk tolong jual minyak wangi kat Bazar Karat dgn Jual Air kat Sukan Skolahh Rendahh :')
2. Balikk siap siap , sampai rumahh terus pegi PB , karaoke bagai , lepak makan kat Kebayan 
3. Balikk dari PB , terus pegi kedai , pegi beli barangg nakk masakk then kite masakk same same :')
4. Petangg kite pegi Jogging kat Tasik , tgokk Akim dgn Zul buat parkour , main netball Hee 
5. Then , bile balikk skolahh gaduhh dgn Hidayahh Haha Klaka ! 

Okayy lagi ..

1. Akuu dgn Dinie kluaa dgn Pian dgn Faris , pegi Danga Bay
2. Korangg smuaa balikk umahh Cakk Haha , korangg pegi mandi kolam , masakk sgale , kemas laman Hihi
3. Dinie dgn akuu nakk balikk rumahh Cakk , tapi takk tahuu jalan Haha . Sesat sampai kat Starhill Haha Amekkauu ! Last last smpai umahh Cakk jugakk Haha 
4. Tapi pagi tuh pgalaman yg takk best , so takk payahh cite ahh Sedihh je Hmm 

Okayy lagi ...

1. Kite smuaa pegi jmpe Geng F4 thun nih yg dulu Haha 
2. Bile nakk balikk hostel dahh ttup pgar Haha 
3. Then , ttibe hostel blackout pulakk Haha 
4. Haha , tahuu tkut so trun bukit pegi Dewan Haha padahal dahh kne suluhh Haha 
5. Then , brmulalahh adegan di Dewan Haha Teeeet ------

Okayy sambungg nnti , nakk tido Bye !