Saturday, August 4, 2012

Worst feeling !

Ehemm *sakit tekak ! Aku ni perasan ke ? Ataupun apa yang aku rasa nih betul ? Patut ke aku call dia , tanya perasaan dia yang sebenar ? Aku dah macam orang tak betul dah , sampai nak menangis pun ade jugak . Tapi aku tahu diri aku nih macam mane , aku harap dia takde perasaan lebih dari seorang kawan pada aku . Dia tak pernah COUPLE lagi , so aku tak nak dia rosakkan title tuh .
Nak terus terang ke nak simpan ekk ? Aku tak nak jadi musuh dengan dia , tapi nanti aku pulak yang termalu Haihh ! Nampak tak permainan dia , konflik dengan perasaan sendiri :(
Aku nih Cepat bosan , Tak reti nak Setia bagai nih , memang siapa couple dengan aku merana lah . Aku bukan someone yang baik :(
Walaupun aku nak lupakan Afiq and kalau boleh nak try benci dia tapi TAK BOLEH , Hmm
Lepas clash dengan Afiq , aku tak pernah lagi serius bile aku couple .
Kesian kat Akif sebab jadi mangsa pertama aku , hm rasa bersalah pun ade .
Akif , i'm sorry :'(

THIS IS THE WORST FEELING I EVER HAD !

Thursday, June 7, 2012

Budak SAKTI :)

7 Jun 2012 , satu malam takk tidur beb :) Nih semua budak yang nakk balik hostel punya pasal , Haha :D
Aku takk faham kenapa aku bolehh relakan diri takk tidur sbb dia , tak pahamm aku . Kenapa ? Ya Allah , aku harap dia anggap aku kawan dia :) 
Dulu aku dengan dia pernah rapat , masa kiteorangg Form 3 , masa tuh kecohh kat geng dyorangg kononnye aku dengan dia couple , padahal takk pun . Akuu tak pernah couple dengan dia :) 
Haha , kelakar kalau ingat aku dengan dia . Dia dahh nakk couple , then aku tanya series ke nakk couple ? Pastuh dia cakap , dia tarik balikk :) Dia tak jadi nakk couple Haha :D Berdekahh siot ! Aku takk pernah jumpa beb Haha :) 
Then daripada tahun lepas lost contact , Punca aku dengan dia dahh tak contact kan , Ada satu status aku , aku cakap macam nihh 
                                                     " Mula mula kenal beria , dah lama lama bosann " 
Since tuh dia terus tacingg dengan aku , terus lost contact :') Dia nih memang senang terasa dengan orang , tuh pon kawan kawan dia yangg bagitahu . Then , dah nakk habis cuti nih baru aku dengan dia rapat balikk macam dulu . Dia start panggil aku gemokk , sebab dia kata aku dahh tak macam dulu . Dia kata aku dahh gemokk :D Haha , tapi dia kata gemokk aku comel Hikhik #Maluu lah iteeee 
Aku banyakk sangat chemistry dengan dia , minat aku dengan dia semua sama , then banyakk bnda yangg aku dengan dia buat satu kebetulan . Tapi akuu happy bila dengan dia , tapi aku just try nakk anggap dia kawan .
Dulu masa Form 3 tuh memang aku minat and suka kat dia , tapi bile dahh lama lama , aku dah hilang suke kat dia sebab masa tuh dia punya perangai macam kebudak budakan , tak matang langsung . 
Tapi sekarang , aku tak nak perasaan suka tuh datang balikk , aku just nakk anggap dia kawan aku . 
Semua benda yang aku buat semua dia kata comel , tak pahamm aku dengan dia . 
Dia kawan yang baik , lagi satu dia takk reti nakk pujukk bile aku merajukk . Sebab tuh aku takk suke merajukk , aku tahu dia takkan pujukk :) 
Lagipun aku memangg tak suke merajuk pon , malas nakk fikir banyakk banyak . 
Hari nih , 8 Jun 2012 , dia kene balik hostel SM Sains Kota Tinggi . Dia ade projekk rocket air , hmm 
Entahh kenapa aku macam sedihh bile dia nakk balikk hostel , padahal stil bolehh contact lagi Haha :D

Lastly , nama dia Faiz :) Kawan kawan dia panggil dia Pesto tapi aku tetap panggil dia Faiz :) 

Buat muka comel pulakk , tampa nakk Heee :)

Curik dari FB dia , masa dia keluar dengan family dia :)

                                                                                                                  PREPARED BY : a'ai :)


Saturday, February 4, 2012

Korangg ! Jangan buat akuu sedihh :'(

Sahabat  

Ya Allah , sumpah sedihh bile dapat tahuu pasal diaorangg dekat skolahh sekarangg . Tak sangke jadi macam tuh kan , hishh . So skarang , hati akuu mmbuak buak nakk pegy SMKA tuh , nakk jumpe dgn dyorangg smuaa . Knpe jadi macam nih ? Dahh lahh kat skolahh tuh tinggal 7 orangg jee , lpas tuh nak pecah pecah pulakk . Tolongg aa , akuu takk tahuu nakk luahkann smuaa nih dekat sape . Aku just lehh mmbebel dekat blog nih jeahh . Even aku dekat teknik tuh , hati akuu tetap kat Smka . Sbb aku dahh hidup kat situ 3 tahun kot . Smuaa tmpat kat skolahh tuh ade knangann . Klauu akuu dberi pluang kduaa balikk SMKA , akuu trime beb . Akuu rase skolahh teknik mmg best tapi takde kawan yg lagi best dari Sahabat . Akuu takk nakk Aww Aww Family tuh hilangg macam gitu jee . Takk kan lahh persahabatan selama 3 tahun tuh nakk terkubur macam tuh jee , without any ending ? Sumpahh akuu tak tipu aa , akuu dgr cite smalamm rase macam takk nakk berhenti nangis aa , tuh nasib baik akuu kat rumahh , klauu akuu kat smka nampak dyorangg takk bersama depan mata apelahh yg akuu rase ekk ? Ya Allah , tabahkan lah hati ku Ya Allah :') Kesedihan nih akuu tak dapat nakk kongsi dekat sape sape pon , sory aa klauu akuu melalut kan , tapi nih kata hati akuu :'(
Hari Jumaat nih aku nak datang jugakk , takk kire walau ape sekalipun :'(



Created By Me , Cik Siti Mayrahh 

Friday, January 27, 2012

Saya Suka Warna Merahh ! 

First time ambikk gamba buat muke , Haha 


Senyumm , tak perlu kata apa apa :)

# Sebenarnye akuu Bosann , Haha . Okayy Babai !

Created By Me : Cik Siti Mayrahh

New School !

TECHNICAL INSTITUTION JOHOR BAHRU ( TIJB ) or SM TEKNIK JOHOR BAHRU ( SMT JB )

Thats my new school name , it is an interesting school . I'm the one who want to study there . It's call what ? Hijrahh ? Haa ;) Hijrah is a good thing moreover this is new year , 2012 . New year , new vision and new mission ! So , I want to change and I have to change and I must change ! I can't be like me at 14 and 15 , but I must be like i'm 16 . 

Okayy , now it's all about school , my new and my old school . Hmm , firstly my last day at SMKAJB is 12 January 2012 . That day is the most sad day for me after three years there :'(  I love all my friends and they give me a lot of message and advice before I step and moving to a new location . 

" UMAI , JAGE DIRI BAIK BAIK KAT SANE TAU , KAT SANE KENE PANDAI PANDAI JAGE DIRI , CARI KAWAN YANG BAIK TAU , KLAU ADE MASE DATANG LAHH TGOKK KITEORANGG KAT SINI EHH , KAT SANE JANGAN CARI COUPLE TAUU , SETIA YANG DEKAT SINI TAUU , HAHA " 
# akuu tak kan lupe pesanan nih , dari nangis terus ketawa akuu , Haha :) 


Okayy skarangg skolahh baruu pulakk . Skolahh tuh hari 1st masukk , smuaa macam baikk jeahh kann . Tolongg angkatkann barangg sgale aa kann . Tapi stat jee hari keduaa , Orented macam ape jee kann Haishh , tapi Best aa jugakk ! Hmm , ade ke patut group tuh akuu kapten Haihh akuu dahh lahh takk suke jadi kapten Haha . Budakk budakk kat Teknik smuaa macam kenal akuu dahh lame jee , pdahal name pon takk hafal lagy Haha . Btw , panggilan akuu kat sane MAIRA , Haha . # akuu takk suke name tuh sbnarnye ! 
Akuu kenalkann diri , suruhh orangg panggil aku Umai , tapi smuaa nakk panggil akuu Maira . So , layann aa kann . 

A week there , i'm losing weight 2 kg :) I'm loss of appetite , it's because the menu is still the same as SMKAJB , Haha . You know what , I would rather not eat than not bathing before go to school . The week-long orientation , I'm like a soldier . I can't do anything including washing my clothes and wash up before sleep  . OMG , it's so terrible what , Haha . But I get many friends that " Satu Kepala " Haha . All my dom member are kind and such a friendly person . My dom's name is Siti Sarah , cute kann Haha . 
Act , there's a lot of thing that I want to share today but I havent  pray yet , Hee . So , until we meet again . Bye :) 

Created By Me , Cik Siti Mayrahh :)