Saturday, February 4, 2012

Korangg ! Jangan buat akuu sedihh :'(

Sahabat  

Ya Allah , sumpah sedihh bile dapat tahuu pasal diaorangg dekat skolahh sekarangg . Tak sangke jadi macam tuh kan , hishh . So skarang , hati akuu mmbuak buak nakk pegy SMKA tuh , nakk jumpe dgn dyorangg smuaa . Knpe jadi macam nih ? Dahh lahh kat skolahh tuh tinggal 7 orangg jee , lpas tuh nak pecah pecah pulakk . Tolongg aa , akuu takk tahuu nakk luahkann smuaa nih dekat sape . Aku just lehh mmbebel dekat blog nih jeahh . Even aku dekat teknik tuh , hati akuu tetap kat Smka . Sbb aku dahh hidup kat situ 3 tahun kot . Smuaa tmpat kat skolahh tuh ade knangann . Klauu akuu dberi pluang kduaa balikk SMKA , akuu trime beb . Akuu rase skolahh teknik mmg best tapi takde kawan yg lagi best dari Sahabat . Akuu takk nakk Aww Aww Family tuh hilangg macam gitu jee . Takk kan lahh persahabatan selama 3 tahun tuh nakk terkubur macam tuh jee , without any ending ? Sumpahh akuu tak tipu aa , akuu dgr cite smalamm rase macam takk nakk berhenti nangis aa , tuh nasib baik akuu kat rumahh , klauu akuu kat smka nampak dyorangg takk bersama depan mata apelahh yg akuu rase ekk ? Ya Allah , tabahkan lah hati ku Ya Allah :') Kesedihan nih akuu tak dapat nakk kongsi dekat sape sape pon , sory aa klauu akuu melalut kan , tapi nih kata hati akuu :'(
Hari Jumaat nih aku nak datang jugakk , takk kire walau ape sekalipun :'(



Created By Me , Cik Siti Mayrahh