Thursday, June 7, 2012

Budak SAKTI :)

7 Jun 2012 , satu malam takk tidur beb :) Nih semua budak yang nakk balik hostel punya pasal , Haha :D
Aku takk faham kenapa aku bolehh relakan diri takk tidur sbb dia , tak pahamm aku . Kenapa ? Ya Allah , aku harap dia anggap aku kawan dia :) 
Dulu aku dengan dia pernah rapat , masa kiteorangg Form 3 , masa tuh kecohh kat geng dyorangg kononnye aku dengan dia couple , padahal takk pun . Akuu tak pernah couple dengan dia :) 
Haha , kelakar kalau ingat aku dengan dia . Dia dahh nakk couple , then aku tanya series ke nakk couple ? Pastuh dia cakap , dia tarik balikk :) Dia tak jadi nakk couple Haha :D Berdekahh siot ! Aku takk pernah jumpa beb Haha :) 
Then daripada tahun lepas lost contact , Punca aku dengan dia dahh tak contact kan , Ada satu status aku , aku cakap macam nihh 
                                                     " Mula mula kenal beria , dah lama lama bosann " 
Since tuh dia terus tacingg dengan aku , terus lost contact :') Dia nih memang senang terasa dengan orang , tuh pon kawan kawan dia yangg bagitahu . Then , dah nakk habis cuti nih baru aku dengan dia rapat balikk macam dulu . Dia start panggil aku gemokk , sebab dia kata aku dahh tak macam dulu . Dia kata aku dahh gemokk :D Haha , tapi dia kata gemokk aku comel Hikhik #Maluu lah iteeee 
Aku banyakk sangat chemistry dengan dia , minat aku dengan dia semua sama , then banyakk bnda yangg aku dengan dia buat satu kebetulan . Tapi akuu happy bila dengan dia , tapi aku just try nakk anggap dia kawan .
Dulu masa Form 3 tuh memang aku minat and suka kat dia , tapi bile dahh lama lama , aku dah hilang suke kat dia sebab masa tuh dia punya perangai macam kebudak budakan , tak matang langsung . 
Tapi sekarang , aku tak nak perasaan suka tuh datang balikk , aku just nakk anggap dia kawan aku . 
Semua benda yang aku buat semua dia kata comel , tak pahamm aku dengan dia . 
Dia kawan yang baik , lagi satu dia takk reti nakk pujukk bile aku merajukk . Sebab tuh aku takk suke merajukk , aku tahu dia takkan pujukk :) 
Lagipun aku memangg tak suke merajuk pon , malas nakk fikir banyakk banyak . 
Hari nih , 8 Jun 2012 , dia kene balik hostel SM Sains Kota Tinggi . Dia ade projekk rocket air , hmm 
Entahh kenapa aku macam sedihh bile dia nakk balikk hostel , padahal stil bolehh contact lagi Haha :D

Lastly , nama dia Faiz :) Kawan kawan dia panggil dia Pesto tapi aku tetap panggil dia Faiz :) 

Buat muka comel pulakk , tampa nakk Heee :)

Curik dari FB dia , masa dia keluar dengan family dia :)

                                                                                                                  PREPARED BY : a'ai :)


No comments: