Saturday, August 4, 2012

Worst feeling !

Ehemm *sakit tekak ! Aku ni perasan ke ? Ataupun apa yang aku rasa nih betul ? Patut ke aku call dia , tanya perasaan dia yang sebenar ? Aku dah macam orang tak betul dah , sampai nak menangis pun ade jugak . Tapi aku tahu diri aku nih macam mane , aku harap dia takde perasaan lebih dari seorang kawan pada aku . Dia tak pernah COUPLE lagi , so aku tak nak dia rosakkan title tuh .
Nak terus terang ke nak simpan ekk ? Aku tak nak jadi musuh dengan dia , tapi nanti aku pulak yang termalu Haihh ! Nampak tak permainan dia , konflik dengan perasaan sendiri :(
Aku nih Cepat bosan , Tak reti nak Setia bagai nih , memang siapa couple dengan aku merana lah . Aku bukan someone yang baik :(
Walaupun aku nak lupakan Afiq and kalau boleh nak try benci dia tapi TAK BOLEH , Hmm
Lepas clash dengan Afiq , aku tak pernah lagi serius bile aku couple .
Kesian kat Akif sebab jadi mangsa pertama aku , hm rasa bersalah pun ade .
Akif , i'm sorry :'(

THIS IS THE WORST FEELING I EVER HAD !